Tersago Peter (1981) en Dedecker Martijn (1980) studeerden beide af aan het Henry Van De Velde instituut in Antwerpen, enerzijds met een diploma architectuur (2004), anderzijds een diploma interieurarchitectuur (2003).

Tersago Peter en Dedecker Martijn genoten een opleiding bij een aantal gerenommeerde bureaus, alvorens in 2009 de samenwerking op te starten in het kantoor genoemd naar beide ontwerpers.

 Twee creatieven die ervan houden samen te ontwerpen en een meerwaarde te vinden door middel van ieders individuele kwaliteiten te combineren met gemeenschappelijke draagvlakken.

 Het resultaat is de symbiose van twee persoonlijkheden die normaal gezien vanuit hun opleiding tegengestelden lijken te zijn.

tersago . dedecker en het geëngageerde team van vaste en freelance medewerkers werken op het vlak van architectuur, int. architectuur en productdesign. Daar waar nodig kunnen we beroep doen op experts die binnen onze visie denken.

 Als ontwerpers streven wij naar vakmanschap, tijdloze ontwerpen en persoonlijkheid.

Elke mens is een individu met zijn eigenheden en vanuit dit standpunt werken wij ook voor elk project naar een specifieke oplossing, op maat van de opdrachtgever.

 Een persoonlijke band met opdrachtgevers, medewerkers en aannemers garanderen een langdurige samenwerking in de toekomst.